Tuinaanleg


De aanleg van uw tuin is meestal iets waar men erg tegenop ziet en die over het algemeen zo snel mogelijk voorbij mag zijn, maar heeft in de praktijk absoluut z'n leuke kanten.

De aanleg begint met het voorbereiden cq. opruimen. In deze fase is het soms erg moeilijk te zien wat er van uw tuin terecht gaat komen. Daarna wordt de structuur van het ontwerp uitgezet d.m.v. zand en zwarte grond die wordt aangebracht voor respectievelijk de verharding en de beplanting.

Vervolgens wordt de verharding aangebracht, het houtwerk verzorgt of de vijver aangelegd. Zo bouwen wij aan uw tuin en wordt u tijdens de werkzaamheden natuurlijk op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Daarbij zal u dan snel duidelijk worden dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Mocht dat om welke reden niet zo zijn, geen nood, in overleg met onze medewerkers worden de mogelijkheden besproken. Wanneer de aanleg van uw tuin is afgerond zal tegelijkertijd het onderhoud zijn intrede doen, daarover zullen wij u inlichten en, indien gewenst, een aanbieding doen.

U BENT VAN HARTE WELKOM IN ONZE SHOWTUIN

 

 WINTERTIJDEN 2019/2020

 

Vrijdag  12.00 - 17.00uur

 

Overige dagen op afspraak